top of page

Sommar Sommar Sommar

Har ni , liksom många andra, "glömt bort" att planera för en härlig sommaravslutning kommer här lite inspirerande förslag på vad just ni kan göra..och oroa er inte, vi kan hjälpa er om ni inte hinner med att fixa allting själva!


Kontorsfest

Tidsbrist och ingen lokal att hyra på önskat datum? Inga problem! Vi styr upp en kontorsfest ni sent kommer att glömma med alltifrån DJ och dekor till schysst mat och egen bartender som blandar drinkar i takt till musiken.
Skepp & Hoj

Vi kastar loss från en central kajplats och kryssar runt i Stockholms innerskärgård under några timmar. Ät och drick gott på båten, och fortsätt festligheterna ombord inpå småtimmarna med trubadur och musicquiz. Går även att kombinera med en sjönära restaurang där ni gör ett kortare eller längre stopp.Rum, mat & mera

Abonnera ett litet rött hotell på den sörmländska landsbygden. Ett hideaway för alla över 18 år med bastu vid sjön, bra mat & ett stort dryckesutbud på vinlistan. Börja med en klassisk femkamp i trädgården och ta en fördrink vid poolen innan ni sätter er till bords i den gemytliga restaurangen. Kvällen fortsätter med inbjudna gästartister i ett nära framträdande och för den som önskar sova "under stjärnorna" finns ett fåtal glampingtält till ert förfogande.


Masterchef

En lagtävling kryddad med spänning & smaksensationer där Ni som gäster blir huvudpersoner. Ett utmärkt sätt att lära känna varandra och arbeta med team building under ledning av restaurangens duktiga kockar som själva kammat hem en och annan prestigefull guldmedalj. Dagen eller kvällen avslutas med en tre- eller fyrarättersmiddagar som ni tillagat, presenterat och serverat era kollegor i en fantastisk miljö i Skurusundet.

Feel the wow!Comments


bottom of page