top of page

ORGALIM / TEKNIKFÖRETAGEN

General Assembly

#konferens #middag #möte #internationelltmöte 

 

 

 

 

 

I mitten på juni 2022 arrangerade WoW på uppdrag av Teknikföretagen det logistiska och praktiska arbetet med en svit av möten med företrädare för europeisk tillverkningsindustri för medlemsorganisationen Orgalim.  

 

Under tre dagar genomfördes sex olika möten samt sociala aktiviteter där ibland en konferens med deltagare som European Commission Executive Vice-President Margarete Vestager, Karl-Petter Thorwaldsson, Sveriges Närings- industri- och innovationsminister, samt ledare inom den svenska och europeiska industrin. Konferensen hade temat ”Innovation, sustainability and competitiveness” och bjöd förutom på intressanta keynotes och samtal även en initierad panel on Innovation från svenskt perspektiv med Konrad Bergström (XShore), Stefan Ytterborn (Cake), Giovanni Fili (Exeger)

samt Pia Sandvik (RISE) samt ett inspirerande Innovation Safari där framstående

svenska innovationer visades upp. 

Under dagarna bjöds deltagarna på noga utvalda måltider med spektakulär utsikt över Stockholm på fantastiska IMA by TAK och självklart från vattnet med en båttur med S/S Motala Express för att avnjuta en ljuvlig sommarmiddag på skärgårdens närmaste pärla Fjäderholmarnas Magasin. 

 

Deltagarna transporterades inte bara med en legendarisk ångjakt utan också med våra svenska innovationer från Bzzt och X Shore. 

 

Det årliga General Assembly skulle gått av stapeln 2020 men blev på grund av pandemin uppskjutet till juni 2022. Den initiala planeringen började redan i årsskiftet 2018/2019 och hela arrangemanget blev uppskjutet två gånger innan vi äntligen kunde genomföra det. 

 

WoW bistod i detta arrangemang med projektledning, idéer och koncept för genomförande av möten, transporter och aktiviteter samt profilering på plats. Även teknisk produktionsledning, viss formgivning, samtlig trycksaksproduktion, produktionsledning av all logistisk planering och hantering, hotell och transportlogistik, eventpersonal under arrangemanget. 

bottom of page