wow_logo_white.png

Våra samarbeten

WoW samarbetar med Camp Jarl familjen - en portfölj av välkända företag

Realtid

Vill ni skapa kännedom och trovärdighet kring ert varumärke? Vill ni driva ett område som Thought leader? Vill ni skapa potentiella affärskontakter och öka er försäljning? 

Tack vare Realtids varumärke, räckvidd och kunskap kring målgruppen och WoWs kompetens kring evenemang och affärskoncept finner vi tillsammans relevant innehåll utifrån ert varumärke.

 

Via Realtid evenemang kan vi tillsammans skapa upplevelser som fångar läsarnas och kundernas intresse, oavsett om det är ett fysiskt, digitalt eller hybridmöte hjälper vi er att nå rätt målgrupp! 

Realtid vänder sig till yrkesverksamma i finansbranschen och beslutsfattare i Sveriges största företag och ägarkonstellationer med ansvar för strategiarbete, kapitalmarknad och finansieringsfrågor.

1.png
 

Nå ut till rätt målgrupp

med eget content

realtid partner

Engagerar

skapar relationer 

med digitala och
fysiska event

realtid evenemang

Skapar awareness & click through

Platsannonser,
banners & native

realtid annons

esportal

Vi erbjuder er att kommunicera mot en snabbt växande gaming-målgrupp.

 

Esportal förvärvade Inferno Online i december 2017, världens största gamingcenter beläget i Stockholm. En internationellt erkänd gaming-institution med flera TV-studios som används för sändningar av nationella och internationella tävlingar, företagsevent samt för att skapa innehållsrättigheter.

 

Tillsammans med Inferno Online kan vi även erbjuda er Red Bull Gaming Sphere i centrala Stockholm, en gamingbar- och eventstudio med extra wow!

1.png
 
  • Instagram - Vit Circle
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
WoW Events

hello@wowevents.se

Birger Jarlsgatan 9

111 45 Stockholm

Camp Jarl