top of page

PostNord

retail day + connect

#seminarium #hybridmöte #studioproduktion #konferens

 

 

 

 

 

WoW har under flera år haft ramavtal med PostNord och i detta sammanhang levererat ett flertal arrangemang både med enskilda nedslag och helhetsansvar samt produktion och framtagning av material för beställarens räkning. Uppdragen har varit av blandad art, ibland har de ingått i en strategiska långsiktig plan men även enskilda event och medverkan på mässor. Nedan finner du ett hopplock av bilder från olika uppdrag från bland annat konferenser, aktivering på Stadium Sports Camp, medverkan på D-Congress mm

 

Ett av de uppdrag som genomförts årligen är E-handelsforum i Borås, i september, som 2019 bytte namn till Retail Day och även inkluderade ett halvdagsseminarium i Stockholm i februari. I februari 2019 och 2020 gick Retail Day Stockholm av stapeln på Münchenbryggeriet. PostNord välkomnade aktörer inom e-handeln i Sverige till ett förmiddagsseminarium där trender och branschens senaste tillväxtsiffror presenteras tillsammans med intressanta profiler i branschen. WoW events hade som roll att planera och genomföra ett event för ca 800 gäster. Retail Day och presentationen av e-barometern fortsatte sedan med nedslag i Borås och Göteborg.

På grund av pandemin fick 2021 års upplaga bli digital och då blev Retail Day "Retail Day Connect". Ett konceptnamn framtaget av WoW Events för att digitalisera eventet. Resultatet blev ett digitalt event med rapportsläpp, medverkande internationella gäster på länk och inbjudna gäster i studiomiljö. Retail Day Connect nådde det satta målet med råge. Sändningen gjordes live tillsammans med våra tekniska partners.

Chefsmöte

#möte #konferens #chefsmöte

PostNord samlade för andra gången chefer från hela Sverige till en intern chefskonferens för Produktion. WoW fick uppdraget att genomföra konferensen för andra gången.

 

Vid det första tillfället, 2019, samlade vi alla på huvudkontoret och genomförde en hel dags seminarier varvat med workshops som avslutades med en after work. Det arbete som startades 2019 skall följas upp och intensifieras under 2020.

 

Hela koncernen genomgår ett omfattande förändringsarbete och detta möte syftar till att inspirera, engagera cheferna så att de kan möta de nya krav som ställs på dem i deras yrkesroller i denna förändringsresa. 

bottom of page