top of page
2.png

we make you feel wow

Vad trevligt att just du tittar in!

WoW Events är eventbyrån för dig som vill ha en personlig och engagerad samarbetspartner. Vi är dedikerade till att skapa just er unika upplevelse och specialiserade på evenemang och möten. 

 

Vi är snabba på återkoppling och håller alltid våra kunder stadigt i handen. Det är då vi vet att det blir som allra bäst! Du hittar oss på XXX i Stockholm, men våra kunder hittar du över hela Europa med fokus på Norden.

 

Välkommen till konsten att arrangera evenemang och upplevelser med WoW.

"Wow events är proffsiga, snabbfotade och flexibla. De planerade och genomförde vår chefskonferens med 450 deltagare. Wow hanterade allt från logistik och grafisk produktion till underhållning, mat och externa talare. Vi är mycket nöjda med deras arbete och det täta samarbete vi haft under planering och genomförande. WoW’s medarbetare är mycket omtyckta internt hos oss!"

Kommande evenemang

 • Realtid Masters
  Realtid Masters
  tis 21 sep.
  Värmdö SV
  21 sep. 2021 09:00 – 16:00
  Värmdö SV, Fågelbrovägen 11-15, 139 60 Värmdö, Sverige
  21 sep. 2021 09:00 – 16:00
  Värmdö SV, Fågelbrovägen 11-15, 139 60 Värmdö, Sverige
  Realtid Masters är golftävlingen där du som partner erbjuds möjlighet att nå ut till Realtids köpstarka målgrupp. Vi har begränsat antal partnerplatser där vi erbjuder dig och ditt företag synlighet i samband med tävlingen som äger rum den 21/9 på Fågelbrohus i Stockholm.
Önskar du en offert?

Tack för din förfrågan, vi hör av oss så snart vi kan!

bottom of page