top of page

Åke Sundvall

75 års jubileum

#fest #jubileum #företagsfest

 

 

 

 

 

WoW events fick äran att producera och genomföra Åke Sundvalls 75-årsjubileum. Festen anordnades på Magasin 9 i Stockholm med ca 350 gäster. Det bjöds på 3-rätters middag, liveunderhållning och dans. Temat var “bygg” vilket blev den röda tråden i både innehåll och utseende.

 

Till evenemanget bjöd vi in olika aktörer och vänner inom byggbranschen, men också alla medarbetare på Åke Sundvall. Åke Sundvalls varumärke och resa genom åren lyftes fram och firades. Vi tog fram flera kortfilmer från varje tidsera med berättelser, bilder och medarbetarintervjuer som visades under jubileumsmiddagen.

 

Det blev en fullspäckad kväll med underhållning, glada gäster, god mat och dans inpå småtimmarna.

Invigning Tensta torn

#invigning #pr #praktivitet #promotion

 WoW Events fick nöjet att tillsammans med kunden Åke Sundvall inviga 243 st studentlägenheter i Tensta torn.

 

Inför invigningen var WoW ute och promotade Tensta torn på ett flertal högskolor i Storstockholm för att rekrytera hyresgäster.  Invigningen innehöll allt från besök i tornet, officiell invigning på scen till underhållning från kända artister som Adam Tensta, Jireel, Street Stars Sisters mfl.  Dessutom bjöd Tensta Kvinnocenter på egenproducerad fika.

 

Hela invigningen fokuserade på att lyfta upp lokala initiativ, artister och företag i Tensta och samtidigt välkomna studenterna till Tensta Torn in i gemenskapen. Alla besökare fick även möjlighet att åka upp till Tensta Torns översta våningsplan och besöka två olika lägenheter varav den ena är inredd av IKEA.

bottom of page